T’AJUDEM EN EL DISSENY AMB MOLT DE GUST

Amb Wondu neix una nova dimensió del packaging com una potent eina de màrqueting amb colors més vius capaç d’atraure al consumidor per si mateix en el lineal i oferir-li una experiència positiva de marca. Comptem amb una tecnologia capaç d’oferir un resultat de gran qualitat, per això no tinguis límits quan pensis en els teus dissenys.
A Wondu recomanem que ens contactis abans de dissenyar el pack, per tal que els nostres tècnics et puguin informar de la multitud de possibilitats amb les que comptes, i realitzar també recomanacions a nivell físic-mecànic per poder assegurar que compleix perfectament la seva funció durant tota la seva vida útil.
Tria la teva opció
taller 01d

Realitzem la proposta des de zero

taller 02d

Treballem conjuntament amb l'equip de disseny

taller 03d

Envia'ns la teva proposta i l'ajustem

taller 04d

Tria un pack predefinit i personalitza'l amb la teva marca

SOM ECOFRIENDLY

Tots els productes finalment obtinguts en les nostres plantes, són perfectament reciclables i biodegradables, aconseguint un alt grau de sostenibilitat i conservació de l'entorn.
taller 10

EL CARTRÓ

La principal matèria primera per fabricar el cartró ondulat és el paper, que pot ser d'origen reciclat o bé fet a base de fibres verges provinent de plantacions d'arbres cultivats expressament per a aquesta finalitat, evitant així la desforestació.

taller 11B

LES TINTES

Les tintes utilitzades en la impressió contenen components de baix impacte.

taller 12

ELS PROCESSOS

Totes les instal·lacions de Wondu han desenvolupat processos productius orientats cap a la recuperació i gestió de les matèries primeres, generació mínima de rebuig i un baix consum d'aigua.

LA SALA DE MÀQUINES

GRAFICA TIEMPO uai
La impressió digital és una tecnologia nova en el nostre sector, capaç de traslladar al cartró ondulat imatges d'alta qualitat i resolució (1200 dpi) igualant acabats offset i molt superiors als actuals en flexografia.A més redueix els temps per a una major agilitat en la producció.

Som pioners en la implantació d'un sistema d'impressió de tipus MULTIPASS INCA Digital en cartró ondulat.

LA IMPORTÀNCIA DELS DETALLS

Oferim multitud d'acabats per aconseguir augmentar encara més l'impacte en el destinatari del pack.

taller 05

ACABATS

Mate
Brillant
Combinació: mate/brillant
Relleus
Qualitat 6 colors
taller 06

ACABATS EN SEGONA FASE

Envernissats
Stamping metàl·lic
Tinta Blanca
Acabats
taller 07

A ESTUDIAR (I+D)

Encapsular olors
Textures

MOLL DE CÀRREGA

Un cop acabat tot el procés, no podem fracassar en el transport. Per això cuidem especialment també aquesta part, oferint un servei òptim perquè el producte arribi en òptimes condicions i de la manera més còmoda per a cada client.

taller 08

EMPRESES DE MISSATGERIA

taller 09

FLOTA PRÒPIA