UNA IDEA INNOVADORA

Wondu és una empresa que neix com a resposta a les noves tendències del sector del packaging i gràcies als avenços tecnològics

Creix la necessitat de les empreses de personalització i excel·lència del packaging, derivada del fet que la majoria de les decisions de compra es produeixen en el punt de venda, així com la percepció del packaging per part dels consumidors com a part d’una experiència de consum d’una marca capaç d’influir en les decisions.
D’altra banda, la tecnologia de la impressió digital sobre cartró ondulat irromp en el mercat i fa possible assumir de manera eficaç i rentable gran quantitat d’imatge i sèries curtes.

Imagina cada unitat de packaging diferent,amb una alta qualitat d'imatge i uns colors vius.Wondu ho fa possible


AMB UN GRAN BAGATGE A LES NOSTRES ESPATLLES

La vocació no ens ve de nou, formem part d’un dels fabricants d’embalatges de cartró ondulat més importants de Catalunya

Grupondunova té més de 50 anys d’experiència donant servei a més de 800 clients, i forma part d’un dels grups paperers més importants d’Europa.
El nostre coneixement del sector ens situa en la millor posició per innovar i donar un bon servei minimitzant els riscos dels nostres clients.